Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

03. 05. 2019.

"Олд спајс ве наградува" - Добитниците

Во периодот од 22.03-22.04.2019г беше спроведена наградната игра “ ОЛД СПАЈС ВЕ НАГРАДУВА “  во Тинекс маркетите. Извлекувањето се одржа на 30.04.2019г во 14ч во Тинекс Кончар. Во продолжение се добитниците на наградите ваучер од Sport Vision во вредност од 6.000 денари.

1. Влатко Ристов, бр. на фискална сметка #0456

2. Марина Поп Панкова, бр. на фискална сметка #0389

3. Зоран Колеќески, бр. на фискална сметка #0116

4. Светлана Цилева Ристеска, бр. на фискална сметка #0207

5. Благоја Крстев, бр. на фискална сметка #0532

6. Нико Андоновски, бр. на фискална сметка #0565

7. Антонио Ѕунзуровски, бр. на фискална сметка #0224

8. Менка Поповска, бр. на фискална сметка #0082

9. Габриела Здравковска, бр. на фискална сметка #0088

10. Марјана Јанкоска, бр. на фискална сметка #0199

11. Ѓорѓе Бакуле, бр. на фискална сметка #0162

12. Стефан Гулиќ, бр. на фискална сметка #0087