Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

25. 04. 2019.

“Пролетно чистење“ - Добитниците на наградите

Во периодот од 28.3. до 17.4.2019. беше спроведена наградната игра “Пролетно чистење“ во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 24.4.2019. во 13h во Рамстор Центар. Во продолжение се добитниците на наградите.
 

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА

1.  Розе Мартек, бр. на фискална сметка 0076

2. Абдулсамет Ибраими, бр. на фискална сметка 0142

3. Катарина Величковска, бр. на фискална сметка 0111

 

МАШИНА ЗА САДОВИ

1. Јованка Дуковска, бр. на фискална сметка 0786

2. Јана Јосифовска, бр. на фискална сметка  0295

3. Наташа Митовска, бр. на фискална сметка 0286

 

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ

1. Тане  Шишкоски, бр. на фискална сметка  0264

2. Силвана Николоска, бр. на фискална сметка 0311

3. Соња Мицев, бр. на фискална сметка 0052

 

ПРАВОСМУКАЛКА

1. Владо Додевски, бр. на фискална сметка 0018

2. Зујца Ѓорѓиева, бр. на фискална сметка 0464

3. Даниела Мојсоска, бр. на фискална сметка 0450

4. Весна Бошковска, бр. на фискална сметка 0130

5. Никита Дионис, бр. на фискална сметка 0331

6. Ленче Ивановска, бр. на фискална сметка 0190

7. Фатос Џафери, бр. на фискална сметка 0190

8. Ефтим Здравевски, бр. на фискална сметка 0163

9. Спаса Перинска, бр. на фискална сметка 0009

10. Надежда Вренцовска, бр. на фискална сметка 0357