Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Вести

 • ramstore.jpg 27. 08. 2019.

  Наградна игра “Gillette ве наградува”

  Наградната игра ќе трае во периодот од 01-ви септември 2019 до 05-ти октомври 2019. Извлекувањето ќе се одржи на 18-ти октомври 2019. Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение.

 • Gillete_nagradna_igra.jpg 22. 08. 2019.

  Наградна игра “Со Gillette до вредни награди”

  Наградната игра трае во периодот од 26-ти август 2019 до 06-ти октомври 2019. Извлекувањето ќе се одржи на 21-ти октомври 2019. Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение.

   

 • 808z400_PWC_CEE_R_C_konferencija.jpg 04. 07. 2019.

  Nelt нa PwC CEE Retail & Consumer панел дискусија во Белград

  Во понеделник на 24 јуни, во хотелот Метропол во Белград, се одржа годишната PwC CEE Retail & Consumer панел дискусија со фокус на темите искуства и лојалност на потрошувачите, како и на можностите и предизвиците на дигиталното работење. Во рамките на сегментот малопродажба се претставија компаниите Mercator и Delhaize, додека пред нашата компанија, најновите практики во дистрибуцијата во регионот ги претстави Роберт Јеноваи (Robert Jenovai), директор за унапредување на операциите во дистр...

 • 808z400_Maraton_1.jpg 15. 06. 2019.

  Нелт Ст на Скопски маратон

  Во недела, 4 мај, во организација на град Скопје одржан е петнаесеттиот Скопски маратон. Оваа година маратонот собра 12 500 учесници од 58 држави.

  Нашата компанија Нелт Ст од Македонија по шести пат учествуваше во трките. Повеќе од триесет колеги од секторите продажба, логистика, финансии и човечки ресурси земаа учество во рекреативната трка од 5 km и трката за штафета.

  Според впечатоците на колегите, времето било одлично како и атмосферата и дружењето во текот на настанот.

 • 03. 05. 2019.

  "Олд спајс ве наградува" - Добитниците

  Во периодот од 22.03-22.04.2019г беше спроведена наградната игра “ ОЛД СПАЈС ВЕ НАГРАДУВА “  во Тинекс маркетите. Извлекувањето се одржа на 30.04.2019г во 14ч во Тинекс Кончар. Во продолжение се добитниците на наградите ваучер од Sport Vision во вредност од 6.000 денари.

  1. Влатко Ристов, бр. на фискална сметка #0456

  2. Марина Поп Панкова, бр. на фискална сметка #0389

  3. Зоран Колеќески, бр. на фискална сметка #0116

  4. Светлана Цилева Ристеска, бр. на фискална сметка #0207

  ...