Кориснички сервис: Регистрирајте се
danas.jpg

Нелт денес

Силни. Стабилни. Сигурни. Веруваме во своите вработени, тие се срцето на Нелт. Се стремиме кон градење на односи засновани на меѓусебна доверба и лојалност. Деловните предизвици ги победуваме како силен, обединет тим, следејќи ја заедничката визија. Повеќе од 15 години вложуваме напори да одговориме на барањата на нашите партнери од целиот свет. Влеваме доверба, ги остваруваме целите, постигнуваме успеси. Знаеме дека упорноста, креативноста и посветеноста носат резултати. А нашите резултати зборуваат за нас.