Кориснички сервис: Регистрирајте се
transp.jpg

Транспорт

 

Вашите потреби во областа на транспортот на различни температурни режими, ги сервисираме низ цела Европа и Русија. Референтната листа на корисници не позиционира на лидерското место во регионот. Возилата во сопственост на компанијата поседуваат најсовремена опрема, TAPA TSR стандарди на ниво А, и со право можеме да кажеме и одговориме на сите ваши транспортни барања.

 

Контакт:

Email: lspmk@nelt.com
Tel: +389 22 581 999

www.neltlsp.com