Кориснички сервис: Регистрирајте се
sklad.jpg

Складирање

 

Во сегментот на складирање на стоки, подготвени ги дочекуваме барањата на новите клиенти, бидејќи низ годините и богатото искуство стекнато со постојаните клиенти кои се лидери во одредени индустрии, развивме експертиза и инфраструктура од преку 125.000 m 2 простор за складирање во амбиентален, ладен и замрзнат режим на пазарите во Македонија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина. Во текот на 2015, постоечкиот WMS е унапреден со најновата Pick by Voice технологија на работа.

 

Контакт:

Email: lspmk@nelt.com
Tel: +389 22 581 999

www.neltlsp.com