Кориснички сервис: Регистрирајте се
postavi.jpg

Поставете прашање

Доколку имате некое прашање, Ве молиме да го пополните доле наведениот формулар. Ќе се потрудиме да Ви одговориме во најкраток рок.

Ве молиме да користите латинично писмо.

Освежи

ОСНОВНИ ПОДАТОЦИ

  • Матичен број: 05897939
  • Даночен број: 4030004526652
  • Шифра на дејност: 46.75

БАНКАРСКИ СМЕТКИ

  • Охридска банка: 530010100480875
  • Стопанска банка: 200001469091570
  • НЛБ Тутунска банка: 210058979390127
  • Комерцијална банка: 300000002433475
  • Про кредит банка: 380108689100152