Кориснички сервис: Регистрирајте се
047.jpg

Вести

 • MG_3523.jpg 02. 06. 2017.

  Менаџмент Тим Билдинг на ниво на НЕЛТ Група традиционално одржан и оваа година

  Тим билдингот на Менаџмент тимот на ниво на НЕЛТ група традиционално беше одржан на 26 и 27 мај оваа година во ФСС Стара Пазова. Околу 180 колешки и колеги од сите компании на Нелт групата учествуваа во овој дводневен настан. Насловот на овој тим билдинг ‘’Change is not strange’’ во целост ја отсликува темата на настанот: промени со кои се сретнува секоја организација која што се развива и работи во динамично опкружување.
   
  Имајќи го во предвид напредокот кој го остварува нашата фи...
 • 5.jpg 31. 05. 2017.

  Претставници на Нелт Група одржаа предавање на Институтот Концепт

  Вработени во компанијата Нелт на 22. Мај одржаа предавање во соработка со Институтот Концепт во Македонија. Институт Концепт е признаен македонски тренинг центар кој долги години работи во областа на неформална едукација.
   
  Основната идеја при организирање на овој тренинг е запознавање на заинтерсираните учесници со концептот на Ланецот на снабдување. Низ теоретски и практичен пристап претставени се системите кои се користат, начини за нивна примена и предизвиците во секојдневното ...
 • KEY_VISUAL_FYROM_GILLETTE_adaptation_12_4_17.jpg 28. 04. 2017.

  Освои co Gillette!

  Купете било кои Gillette производи во вредност од најмалку 299,00 ден., испратете ја фискалната сметка заедно со Вашето име, презиме и тел.број во плик на Поштенски Фах 882, 1000 Скопје и бидете добитник на една од наградите: 
   
  3 x патувања во Барселона за двајца 
   
  30 x дресови со натпис „FC Bаrcelona“ 
   
  Со  купување  на  било  кои  Gillette  производи  во  вредност  од  минимум  299  денари  на  територијата  на  Република  Македонија,  машки...
 • 9.jpg 21. 03. 2017.

  Oтворен ден за студенти во Нелт Ст

  На  наше особено задоволство имавме отворен ден за студенти во Нелт Ст. Околу 30 студенти од Машински факултет, Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје,  ја посетија нашата компанија. На почеток на посетата топло добредојде им посака Генералниот Директор – Зоран Стојчевски, истакнувајќи деке Нелт е една голема, професионална компанија чии врати секогаш се  отворени за млади професионалци кои сакаат постојано да учат и напредуваат на професионално поле. При самата посета имаа можност ...

 • Slika1.jpg 13. 01. 2017.

  SAP е воведен во редовно работење во Nelt ST

  Во понеделник на 9. jaнуари 2017. година компанијата Nelt ST официјално го воведе SAP во своето работење!
   
  Проектот на имплементација траеше седум месеци, а во согласност со проектниот план, системот беше успешно пуштен во работа и интегриран во деловните процеси. SAP во согласност со воспоставената практика во Nelt ќе се користи за потребите на управувањето со финансиите, контролата, човековите ресурси, набавката и залихите и продажбата, како и во деловното известување.
   
  ...