Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Вести

 • radovan.jpg 03. 05. 2018.

  Радован Радуловиќ е најдобар менаџер на мали претпријатија во Црна Гора!

  Во четврток, 26. aприлво организација на Асоцијацијата менаџери на Црна Гора (AMЦГ), се oдржа свечено доделување на наградите за најдобри менаџери во 2017. година во десет категорииРадован Радуловиќ, извршен директор на компанијата Montenomaks C&L, прогласен е за најдобар менаџер во категоријата на мали претпријатија во Црна Гора.

  Управниот одбор на Асоцијацијата менаџери на Црна Гора, од пристигнатите 250 номинации прифати 70 кандидатури, и усвои предлог од стручното жири за десет...

 • HiPP_Nagradna_igra_Ramstorama_AD_1.png 27. 04. 2018.

  НЕЛТ СТ организира наградна игра на HIPP во Рамстор

  Назив на наградната игра е БЕБЕ СВЕТ. Наградната игра ќе трае во периoдот од 03-ти Мај 2018 од 08.00 часот до 25-ти Мај 2018 година до 22.00 часот, истата ќе се приредува во сите маркети РАМСТОР, на територијата на Република Македонија.

  Производи кои учествуваат во оваа наградна игра се производи од портфолиото на Хип (HIPP) -  (сите видови на стакленки (кашички и сокчиња), сува храна и комплетното портфолио на Хип козметика.)

  Производи кои не учествуваат во оваа наградна игра се Х...

 • slajder_proslava_mk.jpg 17. 04. 2018.

  Oбележување на успехот на ЛСП тим

  Успешниот почеток на давањето на шпедитерски услуги на територијата на Македонија, потоа првото локално царинење и одличните резултати во месец март, се само неколку причини за обележување на успехот на младиот и мотивиран логистички тим во Македонија.

  Влатко Здравески, агент за продажба на логистички услуги во Македонија, рече дека прославата се одржала за да ги обележи постигнатите успеси на ова поле, но и да обезбеди поддршка и енергија за целиот тим на
  LSP. Овој настан се одржа во...

 • 28. 02. 2018.

  Добитници од наградна игра Памперс и Тинекс

  Извлекувањето од наградната игра на Pampers и Тинекс заврши, најсреќните добитници патуваат за Банско.

  Најмалите ни се најважни, затоа квалитетот е приоритет. Кога збориме за квалитет, мислиме на PAMPERS.

  Останете наши верни потрошувачи, а ние ќе продолжиме да Ве наградуваме!

   

 • Evropa_1.jpg 25. 01. 2018.

  Новиот принципал на Нелт СТ: Европа

  Македонската компанија, фабриката за кондиторски производи Европа - Скопје, чија основна дејност е производство на чоколади, вафли и бонбони е новиот Принципал на Нелт СТ.

  Успешната приказна на Европа започнува од 1882 год. создавајќи ги брендовите: Шери чоколаден десерт, Елит темните чоколади, Јадран и Хазелнут наполитанки, Крем банани, Пралине чоколадирани десерти, Кинг рум штангли, Чоколокум, гумени и желе бонбони како и Ајс, Еука Ментол и Колорадо бонбоните и уште многу други.

  ...