Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Вести

 • 01. 06. 2018.

  Добитници на наградна игра на Хипп во Рамстор “Бебе свет “

  Успешно е завршена Наградната игра “ Бебе свет “ за Хипп програмата чиј организатор е Нелт СТ Дооел, која беше спроведена во маркетите на Рамстор во периодот од 03.05.2018  до 25.05.2018. Извлекувањето на добитниците на наградите се одржа во Рамстор Центар на 31.05.2018 во 12 часот.

  Добитници на наградите се :

  1. Мартин Трајановски    - Седиште за во кола
  2. Николинка Хаџисмилева – Преносно креветче
  3. Јана Апостоловски – Хранилка .

  Краен рок за подигнување на главни...

 • dsc_111.JPG 28. 05. 2018.

  Nelt Sales Academy - Uspešni treninzi obeležili prvu polovinu 2018.

  Rast investicija u znanje i obrazovanje jasno ukazuje da je opšteprihvaćen stav da je ulaganje u zaposlene od ključnog značaja za uspeh jedne kompanije. U okviru Nelta pokrenut je Nelt Sales Academy program koji predstavlja sveobuhvatan i precizan plan obuka zaposlenih na svim pozicijama u okviru prodajne i marketing organizacije Nelt Grupe.

  Nakon intenzivne i uspešne serije treninga u prošloj godini, sa velikim entuzijazmom, uhodanošću u već redovne programe, ali i uz par novina, ušli...

 • FB_post_Dobar_Start.png 11. 05. 2018.

  Програмата „Добар старт“

  Пред нас е новиот циклус на програмата за годината 2018/2019, затоа ги повикуваме сите заинтересирани апсолвенти, студенти на завршни години или на мастер студии да се запознаат со потребните услови за аплицирање и своите пријави да ги испратат до 30. мај 2018. Учесниците ќе бидат избрани со внимателен процес на селекција.

  Програмата „Добар старт“ започна 2015. година со цел на младите, успешни и амбициозни студенти и дипломци да им се овозможи да ги развијат своите деловни вештини во...

 • radovan.jpg 03. 05. 2018.

  Радован Радуловиќ е најдобар менаџер на мали претпријатија во Црна Гора!

  Во четврток, 26. aприлво организација на Асоцијацијата менаџери на Црна Гора (AMЦГ), се oдржа свечено доделување на наградите за најдобри менаџери во 2017. година во десет категорииРадован Радуловиќ, извршен директор на компанијата Montenomaks C&L, прогласен е за најдобар менаџер во категоријата на мали претпријатија во Црна Гора.

  Управниот одбор на Асоцијацијата менаџери на Црна Гора, од пристигнатите 250 номинации прифати 70 кандидатури, и усвои предлог од стручното жири за десет...

 • HiPP_Nagradna_igra_Ramstorama_AD_1.png 27. 04. 2018.

  НЕЛТ СТ организира наградна игра на HIPP во Рамстор

  Назив на наградната игра е БЕБЕ СВЕТ. Наградната игра ќе трае во периoдот од 03-ти Мај 2018 од 08.00 часот до 25-ти Мај 2018 година до 22.00 часот, истата ќе се приредува во сите маркети РАМСТОР, на територијата на Република Македонија.

  Производи кои учествуваат во оваа наградна игра се производи од портфолиото на Хип (HIPP) -  (сите видови на стакленки (кашички и сокчиња), сува храна и комплетното портфолио на Хип козметика.)

  Производи кои не учествуваат во оваа наградна игра се Х...