Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Вести

 • 03. 05. 2019.

  "Олд спајс ве наградува" - Добитниците

  Во периодот од 22.03-22.04.2019г беше спроведена наградната игра “ ОЛД СПАЈС ВЕ НАГРАДУВА “  во Тинекс маркетите. Извлекувањето се одржа на 30.04.2019г во 14ч во Тинекс Кончар. Во продолжение се добитниците на наградите ваучер од Sport Vision во вредност од 6.000 денари.

  1. Влатко Ристов, бр. на фискална сметка #0456

  2. Марина Поп Панкова, бр. на фискална сметка #0389

  3. Зоран Колеќески, бр. на фискална сметка #0116

  4. Светлана Цилева Ристеска, бр. на фискална сметка #0207

  ...
 • 25. 04. 2019.

  “Пролетно чистење“ - Добитниците на наградите

  Во периодот од 28.3. до 17.4.2019. беше спроведена наградната игра “Пролетно чистење“ во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 24.4.2019. во 13h во Рамстор Центар. Во продолжение се добитниците на наградите.
   

  МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА

  1.  Розе Мартек, бр. на фискална сметка 0076

  2. Абдулсамет Ибраими, бр. на фискална сметка 0142

  3. Катарина Величковска, бр. на фискална сметка 0111

   

  МАШИНА ЗА САДОВИ

  1. Јованка Дуковска, бр. на фискална сметка 0786

  2....

 • Nelt_MK.png 11. 01. 2019.

  Прогласени Најколегите во регионот

  Успешната кампања „Пофали го колегата“ која е одржана на крајот на годината во сите наши компании даде одговор на прашањето кои се нашите Најколеги за 2018 година! На ниво на групацијата Нелт пристигнаа околу 2 000 пополнети ливчиња, со што е дуплиран минатогодишниот број и поставен нов рекорд. Ова е заеднички успех бидејќи покажува дека сите во Нелт имаме квалитети кои заслужуваат пофалба и дека не се колебаме да се пофалиме едни со други.

  Како победници меѓу 60 пофалени колеги се ис...

 • 1223.jpg 26. 11. 2018.

  Новиот извештај за одржливо работење „Здрава организација“

  Новиот извештај за одржливо работење под името „Здрава организација“ објавен во ноември 2018 се однесува на работењето на сите компании на Nelt Група во регионот на Западниот Балкан во периодот 2016/17.

  Со ова е продолжена позитивната практика за известување која започна 2016 со објавување на публикацијата „Дистрибуираме одговорнo“ за работењето на Nelt во Србија во текот на 2014/15.

  Преку мерливите показатели, во новиот извештај претставени се важни аспекти на работењето на нашите...

 • Nelt_ST_354.jpg 09. 11. 2018.

  Тимско дружење на Нелт Ст по повод 20-годишниот јубилеј

  Нелт Ст ги собра своите вработени во Гарденија Хотел во Велес каде што се одржа незаборавен тим билдинг исполнет со многу забава, дружба и прекрасни моменти на еден сосема поинаков начин.

  Под мотото Back to the 90 голем број Нелтовци го отворија настанот што е впрочем идеја која соодветствува со одбележувањето на 20 години Нелт во Македонија. Како специјални гости на тим билдингот беа поканети и легендите од групата Нокаут кои исто така одбележуваа 20 години од своето постоење на музи...