Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

16. 01. 2018.

НАЈКОЛЕГИ 2017 во Нелт СТ Македонија

И оваа година продолжува традицијата за избор на Најколега 2017 и во Нелт СТ Македонија, кои беа прогласени за време на новогодишната забава на компанијата, а пречекани со голема поддршка од своите колеги, насмевка и огромно ракоплескање.

Оваа година за Најколега 2017 е избран нашиот колега Филип Петревски - Магационер, додека Специјална награда за Тимска работа му припадна на колегата Дејан Давидовски – Агент за Продажба, а Специјална награда за најмногу гласови од различни сектори ја доби колешката Катерина Кирилова Грковска – Специјалист во Сервис на Купувачи.