Кориснички сервис: Регистрирајте се
hp1.jpg
hp2.jpg
hp3.jpg
nelt_korporativni_film_sr.png
02 Jun

Менаџмент Тим Билдинг на ниво на НЕЛТ Група традиционално одржан и оваа година

Тим билдингот на Менаџмент тимот на ниво на НЕЛТ група традиционално беше одржан на 26 и 27 мај оваа година во ФСС... Дознајте повеќе
31 May

Претставници на Нелт Група одржаа предавање на Институтот Концепт

Вработени во компанијата Нелт на 22. Мај одржаа предавање во соработка со Институтот Концепт во Македонија. Инстит... Дознајте повеќе

Брендови

 • milka.png
  Milka
 • patelina_85054.png
  Patelina
 • prego2.png
  Prego
 • jacobs.png
  Jacobs
 • pampers.png
  Pampers
 • always.png
  Always
 • discreet.png
  Discreet
 • londa.png
  Londa
 • headandshoulders.png
  Head & Shoulders
 • pantene.png
  Pantene
 • wash_go.png
  Wash & Go
 • oralb.png
  Oral B
 • gillette.png
  Gillette
 • ariel.png
  Ariel
 • bonux.png
  Bonux
 • lenor.png
  Lenor
 • ace.png
  Ace
 • fairy.png
  Fairy
 • braun.png
  Braun
 • ambipur.png
  Ambi pur
 • mr_muscule_1.png
  Mr.Muscle
 • pronto_1.png
  Pronto
 • glade1.png
  Glade
 • bio1.png
  Bio Shout
 • oust1.png
  Oust
 • raid1.png
  Raid
 • autan1.png
  Autan
 • dura.png
  Duracell
 • jaffacakes.png
  Jaffa cakes
 • domacikeks.png
  Domaci keks
 • munchmallow.png
  Munchmallow
 • jaffo.png
  Jaffolitanke
 • napolitanke.png
  Napolitanke
 • tak.png
  Tak
 • ocake.png
  O'cake
 • polo.png
  Polo keks
 • petit.png
  Petit Beurre
 • bic.png
  BIC
 • 350x280_Mama_s.png
  Mama's
 • hipp_350x280.png
  HiPP
 • selpak_logo.png
  Selpak
 • silen.png
  Silen
Датум: 24.06.2017
Држава eur EUR usd USD gbp GBP chf CHF
Среден 56.86 55.22 70.26 56.86
Извор: Народна банка на Република Македонија

Поврзете се со Нелт